Pasientapper

Her viser vi til noen apper relatert til IBD

Takeda Pharmaceuticals International AG

Takeda Pharmaceuticals International AG

IBDinfo-app er et verktøy som er utviklet av Takeda for deg som lever med Crohns sykdom og ulcerøs kolitt, også kalt IBD. IBD er en kronisk, autoimmun sykdom i tarmen, og denne appen hjelper deg med å få en oversikt over din sykdomsutvikling. Du finner bl.a. IBD-disken, hvor du jevnlig kan registrere dine IBD-symptomer og lagre relevant informasjon om hvor mye og hvordan din sykdom påvirker livet ditt.

Vurder din IBD ut fra en rekke utsagn om din fysiske, mentale og følelsesmessige tilstand som blant annet søvn, energi og sosiale relasjoner. På bakgrunn av dine registreringer gir IBD-disken deg en visuell fremstilling av hvordan din sykdom påvirker deg i hverdagen. Fyll ut IBD-disken med jevne mellomrom og få en rapport over dine resultater, som du kan velge å dele med din lege og annet helsepersonell.

IBDinfo-appen inneholder også andre nyttige verktøy, som hjelper deg i din hverdag med IBD. Du kan f.eks. få hjelp til å finne det nærmeste offentlige toalettet, og du kan opprette påminnelser om både medisininntak og legebesøk. Du finner også informative videoer, smakfulle IBD-vennlige matoppskrifter og en mange spennende artikler utviklet i samarbeid med leger og annet helsepersonell. Du kan blant annet finne artikler om:

  • Ernæring
  • Stressmestring
  • IBD og seksualitet
  • Dine rettigheter
  • Reise med IBD

Last ned App

Kilder:

Hurtigmeny